Hemma

Hallå där!

Madeiraresan var helt fantastisk, men det är riktigt härligt att vara tillbaka hemma i Sverige nu! Så fort jag var tillbaka i caféet igen blev jag välkomnad hem av flera bekanta ansikten. Ni är så gulliga allihop!

Under vår resa i värmen började maken och jag fundera lite smått på att bygga bastu när vi kom hem. Jag menar Sverige är ju inte direkt varmt längre, burr. Det var inte så trevligt att möta kylan när man steg av flygplanet. Hur som helst, bastun var bara en fundering fram till det att jag fick ett samtal av min kära man under lunchen att han höll på och köpte bastudörr och allt annat material som vi behöver. Jaha, ja det låter kanon var allt jag kunde säga. Så nu ska vi ta och bygga bastu där hemma. Ibland är han riktigt spontan min kära make.

Som tack att min önskan blir uppfylld tänkte jag ta och överraska honom med en härlig upplevelse av något slag. En av våra cafégäster tipsade mig om en sida där man hittar massor av upplevelser, så jag ska köpa en upplevelsepresent idag tänkte jag 🙂 Var först inne på någon typ av relax-upplevelse men nu lutar det mot en mat & dryck-upplevelse istället. Finns massa roligt att välja mellan!

large (40)

Comments are closed