Ny inredning på caféet

Idag ska jag iväg och göra något riktigt roligt och spännande. Jag planerar att göra om inredningen på caféet. Jag skulle vilja fräscha upp stället, om ni förstår. Därför ska jag förbi Byggmax idag och kolla på inredning för badrummet. Vårt badrum i dagsläget är relativt mörks, och har slitits rätt bra. Därför skulle jag vilja göra det ljusare och fräschare. Jag börjar med badrummet som ett första projekt, sedan får det bli inredning till själva sittdelen.

Innan jag åker till Byggmax ska jag däremot förbereda kanelbullar och vaniljbullar. Det går alltid hem hos kunderna. Dessutom doftar det ju så ljuvligt gott i hela caféet. Precis som det ska dofta i ett café, om jag får säga det själv.

Ungefär såhär ljust och fräscht vill jag ha det i badrummet:

normcph_town-house_620x380

 

Comments are closed