Tack ska ni ha!

Vad roligt det var att se så många gäster stiga in genom dörren i helgen! Det värmer verkligen i hjärtat att få se så många glada ansikten och alla fina komplimanger suger jag och min personal i oss med glädje. Ni är så gulliga allihop! Desserterna var helt klart en storfavorit i helgen och det var nästan så att ni tömde hela vårt sortiment, men det gillar vi! För er som frågade om receptet på vår morotskaka, här har ni ett snarlikt recept på det vi använder oss av.

Det som är så roligt med att jobba på ett café är att man får träffa så många olika personer. Alla är ni olika och det är så intressant att få höra om era liv och funderingar. Dessutom kommer ni med massor av bra tips. En av er kunder tipsade bland annat om Pelicans förråd, vilket jag ska ta en närmare titt på. Det kan faktiskt hända att caféet är i behov av ett litet extra lagerutrymme. Ett annat bra tips jag fick var att man kan köpa värmepumpar direkt från nätet. Perfekt ju, detta är något vi skulle behöva till caféet. Vilka fantastiska kunder jag har va? Det är tack vare er som vi fortfarande finns här och det är även tack vare er som vi har chansen att utvecklas och bli ännu bättre.

Som avslutning vill jag säga ett stort tack till alla er som kom in och fikade i helgen! Tack för ert stöd och alla bra tips. Det är alltid lika roligt att träffa er! Tack även till alla er som var här för första gången i helgen. Jag hoppas att ni trivdes, ni är så hjärtligt välkomna åter!

Comments are closed