Tankar från en barista

När man jobbar på café får man höra en massa roliga konversationer. Det är inte så att vi tjuvlyssnar, det skulle vi aldrig göra. Men folk pratar högt med varandra eller pratar med oss. Ibland får vi agera bartenders (utan alkohol) och lyssna på problem, hjälpa till med lösningar och uttrycka åsikter till både höger och vänster. Senast idag var jag inblandad i en diskussion med en kille som erbjöd sig köpa reservdelar till min Audi billigt, jag pratade pros and cons med en tjej vars pojkvän betedde sig olämpligt och jag lyssnade fascinerat på ett gäng som utbytte erfarenheter om kryssningar runt Kanarieöarna och i Karibien.
Detta är bara få av de många upplevelserna man får ta del av varje dag. Det är det som gör mig så driven till att utveckla det här caféet. Det finns inget bättre än att vara en del av folks bästa stunder.

Däremot har vi, på Café Bagels och Blåbär riktlinjer på vad vi får säga och inte säga bara för att det inte ska bli missförstånd. Men det är nog så på de flesta serviceställen.

Ha en kanonfin dag och välkommen in till oss!

Idag erbjuder vi stans godaste blåbärsmuffins till ett extra bra pris!

blåbär

 

Comments are closed