Snälla och trevliga kunder

Om det är något som är extra härligt med mitt jobb så är det alla trevliga människor man får träffa. Det är så oerhört lyxigt tycker jag. Framförallt kunder som vågar prata lite. Jag förstår ju själv att många inte gör det, de kanske tror att man inte är intresserad av att prata. Men jag älskar alla pratglada kunder! Jag hamnar lätt i samtal om goda recept eller liknande! Fantastiskt trevligt. Idag var det en kund som kom fram och sa: Gud, vad du doftar gott. Vad har du för parfym?

Jag blev så himla glad, för parfymen är ny. Det är den nya YSL parfymen som jag köpte nyligen. Jag tycker själv att den doftar underbart, men roligt att en kund uppmärksammade min nya doft! Hon skulle genast kolla upp parfymen själv och kanske till och med köpa den. Känns roligt att veta att ens kunder tycker att man doftar gott! Vad gör man inte för service? 😉

En del caféer vill ju inte avslöja sina recept. Men sån är inte jag. Om kunder frågar så berättar jag gärna. Jag blir bara glad att dom gillar vårt utbud! Klart man ska dela med sig av sina recept. Det är därför jag gillar att dela med mig av recept här på bloggen också. Jag har ju testat dom, vet att dom är goda och vet att våra kunder tycker att dom är goda. Varför inte dela med sig då! Fler goda bakverk till folket, säger jag!

Såhär glad stämning vill jag ha på fiket! :)

Såhär glad stämning vill jag ha på fiket! 🙂

Comments are closed