En spännande nyårsafton

open

Tanken var att vi egentligen skulle ha stängt idag men jag gick inte ut med informationen i tid så jag har haft öppet ett par timmar.

Jag tycker att det alltid kommer in så skojiga människor på nyårsafton. Jag har sagt det förut, man får höra det mesta när man jobbar på café, men just nyårsafton är speciellt. Då kommer ofta stressade affärsmän in och pratar om arbetet, sälja faktura för att klara problemen, personalen som är svår att få tag på och liknande.

Men det kommer också in lyckliga tonåringar som är förväntansfulla över vad kvällen har att erbjuda, och inte minst – det nya året. Dom bubblar över som skakade champagneflaskor och det är så uppfriskande tycker jag.

Det är en av anledningarna till att jag faktiskt föredrar att ha öppet på högtider som ingen annan har öppet.

Folket – ni kompletterar mitt liv!

Comments are closed