Kolla VM hos oss

Hej på er kära fikagäster!

I veckan har jag varit på en datorkurs. Har lärt mig en massa nytt om webbdesign och mycket annat. Spännande! Men väldigt mycket att ta in.

Jag har funderat lite på om man skulle ta och skapa en riktig hemsida till caféet. Började leta efter ett webbhotell och hittade faktiskt ett par bra alternativ. Däremot är jag inte riktigt så datorkunnig än att jag på egen hand skulle kunna bygga upp en egen hemsida. Man kanske borde anlita någon som kan hjälpa en med det? Eller ska man nöja sig med denna blogg? Jag gillar ju faktiskt våran blogg. Den är lätt att använda både för mig och er och innehåller allt ni kan tänkas behöva veta. Eller hur? Får väl fundera lite på det här.

Idag är ni varmt välkomna in på en fika eller varför inte ta en lunch och kolla lite ishockey vm? Idag sänder vi Sverige-Kanada, kom hit och kolla matchen tillsammans med oss!

hakej-2014

Comments are closed