Kul att så många visat intresse

Hej på er!

Jag fick en sån himla fin respons från er efter mitt förra inlägg och flera kunder har berättat att de är intresserade av att komma på kurs hos oss. Detta gjorde mig jätteglad! Så nu har jag börjat knåpa ihop ett litet kursprogram.

Men kursen blir nog inte av förrän till våren hade jag tänkt. Har rätt mycket att att stå i nu under hösten och vintern. Dessutom har jag suttit och tittat på resor online nu. Jag hade inte riktigt någon semester i sommar så jag har tänkt åka iväg på en välförtjänt semester nu under hösten/vintern. Jag har ju så härliga anställda här på caféet som klarar av att sköta verksamheten utan minsta problem trots att jag inte är här. Jag funderar på att åka iväg till Madeira, har hört gott om den ön. Någon av er som varit där?

Och nu till något lite mindre roligt. I helgen var vi tvungna att hålla stängt, vilket ni en del av er säkert märkte. Anledningen till detta var för att vi hade stopp i vår personaltoalett, vilket resulterade i en smärre katastrof. Det slutade med att vattnet svämmade ut ur toastolen. Så vi fick ringa spoltjänst. Jag visste inte alls hur snabbt vi skulle få hjälp men sa till dem att ni måste rensa det nu! Till min stora lättnad anlände de nästan genast och åtgärdade problemet utan större problem. Så smidigt! Tusen tack till er killar som var här och hjälpte oss!

large (44)

 

Kom in på en smarrig tårtbit idag!

Comments are closed