Typiskt nu inför alla hjärtans dag

Det är inte långt kvar tills det är alla hjärtans dag och jag hade planerat att åka och handla lite dekorationer till caféet. Det höll dock inte min bil med om, som valde att inte starta imorse. Det är inte första gången min Audi krånglar och förmodligen inte den sista heller. Jag är inte så bra med bilar men jag fick hjälp av en vän, som skjutsade mig till affären.

Han skulle senare idag gå in och kolla på Skruvat.se och deras delar till bilen så sa han att han skulle hjälpa mig att fixa den. Riktigt snällt av honom.

Alla hjärtans dag bakelse

Men snällast av allt var att han körde mig till affären så jag fick allt handlat till dagen D. Tänkte börja pynta redan den 1a februari, vad tror ni om det?

Hela vecka 7 ska vi också ha lite kärlekstema på bakelser så ta gärna med dig din käresta in till caféet och sprid lite kärlek!

Comments are closed